Brøytebilen brant opp

Den nye brøytebilen i Storlidalen er forvandlet til et utbrent vrak. (Foto: Karin Fjorden) (Klikk for større bilde.)

Det var dramatisk da den nye brøytebilen til Odd Arne Torve på Lønset brant opp søndag morgen.

Brannen brøt ut da Torve var ute på brøyting i Storlidalen og var kommet omtrent til Oppigardssetra, rundt seks kilometer fra Lønset.

Bilen ble helt utbrent, men til tross for stort snøfall de siste dagene ser det ikke ut til at hendelsen har gått ut over snøbrøytingen i Storlidalen. Likevel er brannen en kjedelig affære for Odd Arne Torve, som hadde anskaffet den nye brøytebilen for kort tid siden og tilpasset plogutstyret til forholdene i Storlidalen.

Flammene slo opp

– Odd Arne var på sin andre tur innover dalen før kl 10 i morges, og ved Oppigardssetra så han flammer fra bakpå lastebilhytta, forteller Karin Fjorden til Storlidalen.no. Hun er Odd Arne Torves samboer.

– Ettersom han var nær setra, ville han kjøre unna, og samtidig ville han helst ikke sperre veien, så derfor kjørte han til nærmeste møteplass. Da var det så mye røyk at han bare måtte hoppe ut, og han fikk ikke med seg noe fra bilen, forteller Karin Fjorden.

Odd Arne Torve prøvde kaste på snø over flammene, men måtte trekke seg unna på grunn av varmeutviklinga.

Utbrent

Brannmannskaper var på plass etter en halv times tid, men måtte konstatere at bilen var helt utbrent.

– Odd Arne har jo heldigvis fortsatt Mercedes-en, så veien er brøytet flere ganger etter brannen. Scania-en fikk en kort tid som brøytebil i Storlidalen, men Odd Arne kom seg i alle fall ut, sier en lettet Karin Fjorden.

LES OGSÅ: Den nye brøytebilen

Nøkkelord: × × ×

Comments are closed.