Løypedugnad lørdag 8. september

Storlidalen Løypelag utfordrer skiglade hyttefolk og fastboende til løypedugnad 8. september kl 10.00.

Storlidalen er kjent og berømt i vide kretser for sine flotte skiløyper, og ikke minst i litt snøfattige vintre er dalen attraktiv langt utenfor nærområdet som et eldorado for skientusiaster.

Men de flotte skiløypene gjør seg ikke selv. Den iherdige innsatsen fra løypekjørere på løypemaskin og snøskutere om vinteren forutsetter at løypetraseene prepareres og holdes ved like mens det er ennå er bart. Traseene gror fort igjen og må vedlikeholdes hver sommer for å kunne kjøres med løypemaskinen om vinteren.

Storlidalen Løypelag har i senere år hatt tradisjon for å avholde løypedugnad hver høst. Dugnadene er blitt holdt samme helg som Storli Hytteeierforening og Storlidalen Løypelag avholder sine årsmøter, siden det da pleier å være godt med hyttefolk i dalen.

Dette opplegget gjentas i år.

Lørdag 8. september vil det bli avholdt løypedugnad, opplyser lederen for Storlidalen Løypelag, Liv Thommesen, og vi forholder oss til samme opplegg som tidligere år. Det blir oppmøte klokka 10 på parkeringsplassen ved Storli Gard/Utistu, og vi oppfordrer de som kan, til å ta med egnet redskap, som sag, motorsag, grensaks, ryddesag e.l. sier Liv.

Vi håper at så mange som mulig kan stille, dette er også en mulighet til å bli kjent med flere hytteeiere, og det er en veldig trivelig og sosial dag !

Comments are closed.