Storlidalens flotte skiløyper

Fantastiske skiløyper i Storlidalen!

Hvor mye skiløype får man for pengene?

I år rekker medlemskontingenten på 900 kr i Storlidalen løypelag til ca 40 minutter løypekjøring. Det er nok mindre enn de fleste tror. Det koster å ha tråkkemaskiner i drift, selv om sjåførene legger inn stor dugnadsinnsats. Kostnadene vil øke fra neste sesong.

Selv om vinteren har hatt utfordrende snø- og værforhold, har det den siste tiden vært gode skiløyper fra Lønset til Storli, til Tovatna og rundt Høa, og til Vassendsetra, samt skuterspor rundt Lorthøa. Vi imøteser en fin påske i Storlidalen.

Skiløypene kommer ikke av seg selv. Løypelaget får en del økonomisk støtte fra Fellesgoder Oppdal (kommunen og næringslivet), men bidragene fra medlemmer og brukere av løypene er helt avgjørende for at løypetilbudet kan opprettholdes.

Flest mulig bør/må bidra hvis tråkkemaskinen skal kunne lage fine spor til helg og ferier – slik vi alle ønsker. Løypelaget takker alle eksisterende medlemmer, støttespillere, grunneier og løypekjørere.

For å kunne gi et godt løypetilbud framover ønsker vi at enda flere blir medlemmer i Løypelaget, eller gir støtte via Vipps. Vi tror det er en del som ikke har vært klar over hvordan løypekjøringen blir organisert og finansiert, og håper denne meldingen var oppklarende og at flere ønsker å bidra.

Medlemskap i Storlidalen løypelag 2022/23: 900 kr til konto 4266 39 31657 eller Vipps 82554.
Oppgi din e-postadresse i meldingsfeltet ved kontobetaling eller i Vipps.

Dagsbesøkende kan legge inn valgfritt støttebeløp på Vipps 82554.

Med vennlig hilsen for Storlidalen løypelag
Arne Folkestad (leder)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *