Takk til Hallvard for alltid flotte løyper!

Bli medlem i løypelaget du også så sikrer vi flotte løyper også i vinter!

Selv i julen gjør Hallvard Storli sitt aller beste for å sikre flotte skiløyper for alle som liker å gå på ski. Både hytteeiere og «tilreisende» nyter godt av den innsatsen han gjør for oss gjennom en lang vinter.

Dette er en jobb Hallvard gjør for at vi alle skal kunne nyte Storlidalens vakre natur på en enkel måte på vinteren eller bruke løypene som en treningsrunde.

Amund Grimstad er leder i løypelaget og oppfordrer flere til å bli med på dugnaden og å betale for at vi kan fortsette å kunne gå i slike flotte løyper.

Her er løypelaget sin oppfordring til alle hytteeiere fra Lønset til Storli – også til dere som leser dette men ikke har hytte i dalen – men nyter løpene ofte kan gjerne bidra:

STORLIDALEN LØYPELAG

KONTINGENT FOR VINTEREN 2020-2021

Det nærmer seg jul, og om ikke mildværet tar fullstendig overhånd, kan løypelaget by på fine løyper fra Storli og inn til fylkesgrensa i jula. Vi er privilegert i Storlidalen og har hatt fine skiløyper et par måneder allerede. Etter hvert som snøforholdene blir bedre, vil også de andre løypene komme etter, og når det lir mot vinterferietid, vil løypa rundt Høa bli oppkjørt.

Som dere vet, gjør ikke dette seg av seg selv, og løypelaget vil benytte anledningen til å takke alle de mer enn hundre medlemmene som deltar i denne store dugnaden. Selv om vi får litt frivillig Vipps-støtte fra takknemlige dagsturister, noe sponsormidler, og en del penger fra Fellesgodefondet i Oppdal, hadde ikke dette løypetilbudet vært mulig å tilby uten entusiasmen og den økonomiske støtten fra medlemmene og grunneierne i dalen.

Da vi i fjor hevet medlemskontingenten til 900 kroner per hytte/husstand, fryktet vi å miste noen medlemmer. I stedet er forståelsen blant brukerne så stor at vi fikk en medlemsøkning på 10 prosent, og vi har dermed økonomi til å gi dere både bedre løyper og hyppigere oppkjøring.

Vi håper derfor entusiasmen er like stor i år, og at alle fornyer medlemskapet i løypelaget. Selv om det er mer enn hundre hytteeiere som er medlemmer av løypelaget, er det omtrent like mange som ikke er det. Til dere vil vi si at dere er hjertelig velkomne i den store løypedugnaden

Om du vil være medlem av løypelaget og bidra til at vi kan betale Hallvard Storli og Lønset IL for å kjøre opp løyper, og Bårdsgarden for å kjøre skuterspor, ber vi om at du betaler inn 900 kroner til vår konto 4266 39 31657 innen 15. januar 2021.Vi ber deg bruke bankkontoen, og samtidig oppgi navn, adresse og e-postadresse. Da er vi sikre på hvem du er.

(Det finnes også en Vipps-konto, men vi ber om at du ikke bruker den, for da får kassereren masse ekstraarbeid med å finne ut hvem du er. Vipps-kontoen er beregnet på dagsturister som vil gi et lite bidrag uten å bli medlem.)

Med vennlig hilsen for Storlidalen løypelag

            Amund Grimstad (leder)                                               Rune Weiseth (kasserer)

                        911 70 150                                                                 911 37 770

Det er rundt 200 hytter i den delen av Storlidalen som sogner til hytteeierforening og løypelag, mens bare drøyt halvparten er medlem av løypelaget, så vi oppfordrer alle som nyter godt av Hallvards løypekjøring å støtte denne jobben og å bli medlem i løypelaget!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *