Vil du bli turguide i Storlidalen?

Storbekkhøa
Storbekkhøa er målet for disse damene!

Kjenner du Storlidalens fine turområder og kan tenke deg å dele dette med Bortistu sine gjester? Da passer du godt som Bortistuvenn/turguide!

Bortistu ønsker å tilby en lokalkjent guide med på turen til sine besøkende – en Bortistuvenn som kan gi merverdi til sine gjester og deres turønsker. De søker nå blant hyttefolket, for å knytte til seg en liten base turguider som kan være med sine gjester ut på tur. Dette er et nytt konsept som de tenker kan friste noen ekstra i den vanskelige tiden de er inne i som reiselivsbedrift, og vil tenke på nye tilbud i tillegg til overnatting og lokalprodusert mat. Kanskje kan besøkstallet øke noe, og slik kan de av dere som føler for det hjelpe dem i denne tiden med mange større arrangementer som er utsatt grunnet covid19. Muligheten er imidlertid til stede for små samlinger med mindre grupper/familieturer og Bortistu ønsker å tilby fine turopplevelse for disse.

På tur til Høa en tidlig sommerdag

Bortistu ser for seg at Bortistuvennene, for en ikke for stor sum, vil være med som «kjentmann» både på lette turer, og lengre turer som for eksempel rando-tur til topps.

Det er mange ulike ferdighetsnivå blant gjestene, og noen bare trenger en guide da de er ukjente i området, og hyttefolket kjenner jo godt til de ulike områdene i dalen. Kanskje noen kjenner til noe historie fra dalen, og kan fortelle litt om det i tillegg?

En guide er et vertskap, og for gjestene blir dette en bedre opplevelse både av turen og av oppholdet – sammen med en Bortistuvenn!

Det finnes utallige turmuligheter i dalen og mange kjenner best de mest kjente som til f.eks til Tovatnet, Høa, Storbekkhøa og opp Gregorskaret («Grugguskaret») og det er sikkert mange som ønsker en turguide på disse turene.

Fin tur til Halsbekken med «fine voksne damer»

Det finnes også mange andre alternativer som du sikkert kan anbefale? Dalen er også lang – 2 mil faktisk – så det er her mulighet for å bli kjent med andre områder enn innerst i dalen. Om du kan tenke deg å vise Bortistu sine gjester? Til alle årstider?

En sommerdag på Kvannflatløa

Dere lager sammen et opplegg for unge, «voksne», lette, middels eller avanserte turgåere, sommer som vinter – eller tilpasser ønskene til de ulike gjestene.

Interessert i å bli Bortistuvenn?

Ta kontakt med Linda Mai på tlf. 91556287/ lindamai@bortistu.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *